Besökslördag

Hej allihopa!
Ni kan aldrig tänka er vad som hänt mig! Inte som att det är en världsnyhet men precis som jag alltid säger; när jag börjar få ett flow så händer något som drar en bort igen! Samma sak den här gången såklart!
För fyra dagar sen vaknade jag upp med världens tandvärk och den har hållit i sig. Första två dagarna låg jag mer eller mindre som ett paket på soffan och knaprade alvedon, sedan stod jag på jobbet och bet ihop. Fredagsmorgon ringde jag tandläkaren för andra gången och fick en tid redan klockan nio. Efter spolning av tand och uppsatt tid på återbudslistan för operation har åtminstone allt börjat vända.
Jag vaknar minst en gång varje natt och får gå upp och ta en värkis men nu känner jag iaf att jag fungerar som människa igen!

Så för att maxa ut denna lediga lördag lyckades vi trycka in två besök och storhandling. Vi startade hos svärmor där det bjöds på kaffe och Jennifer fick äta en välbehövlig lunch. Förstår inte hur hennes lilla mage kan sluka så mycket! Idag fick hon i sig 7 köttbullar och en del pasta innan hos kände sig nöjd.

Hennes farmor knäppte denna fina bild på lilla grodan.

Med en mätt tjej i bilen rullade vi iväg, både för att vi föräldrar skulle äta egen lunch och för att hon skulle få somna i bilen, vilket hon gjorde efter bara 10 min. Vi stannade till på donken och köpte med oss liten mat som vi åt hemma på vår parkering innan vi gasade mot ICA maxi i haninge.
Precis när vi kom fram vaknade Jennifer och vi kunde starta vår välbehövliga storhandling då skåpen hemma har gapat tomma i cirka två veckor.

Med kassar i bilen körde vi iväg till nästa fika-dejt, denna gång hos Lasse och Catrin med barn. Var alltför längesen vi sågs men som vanligt så himla trevligt! Vi bestämde att vi snart ska försöka boka in en middag på Texas Longhorn som öppnat i haninge. Tydligen superpoppis och man vet ju att det dessutom är typ barnsligt gott så det ser vi mycket framemot!

Känner mig rätt nöjd med dagen och längtar redan efter sängen så tror att det får bli en tidig kväll. Imorgon ska vi slänga en massa skräp som legat och drällt sen vi fick vår nya soffa. Hela fem sopsäckar som står intryckta i min klädkammare!
Sen måste jag riva av lägenheten med snabeldraken så att mina föräldrar inte kreverar när de ska sitta barnvakt på måndag.
Ha en jättefin lördag därute!  

En reaktion på “Besökslördag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.