Kvällsmacka

Fisken blev trots missad handling riktigt god. I basen på såsen låg bara en vanlig vitsås som jag kryddade upp med dragon och citronpeppar. Sen hällde jag den över fisken och lät det tillagas i ugnen på 200 grader. MUMS! 

Trots ordentlig middag kände jag dock att magen knorrade efter att jag lagt Jennifer. Så jag gjorde iordning två knäckemackor och hittade en juice i kylen. Det fick avsluta min kväll tillsammans med serieavslutningen av Salem! 

2017 känns lite som året då många av mina favoritserier avslutas. Pretty little liars, Salem, bones etc. Men längtar till sommaren då game of thrones kommer tillbaka och hösten när Stranger things återvänder. Har du någon serie du ser framemot?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.