Lätt bacongryta


Det är lätt att man kör fast i vardagen med samma gamla köttbullar eller köttfärssås. Jag om någon vet precis vad jag talar om. Oftast känner jag dessutom ingen lust att stå i köket i flera timmar. Då tycker jag om sådant som är gott och går fort! Härom veckan komponerade jag ihop en egen bacongryta som jag serverade med pasta. Supergott och jätteenkelt!

Ingredienser:
Bacontärningar
Majs
Röd paprika
Purjolök
1 buljongtärning av valfri sort (jag tror jag tog en kalv)
Krossade tomater med örter
Krossade tomater med vitlök
Peppar

Gör såhär:
Strimla purjolöken och skär ner paprikan i lagom stora bitar. Fräs bacontärningar en stund och häll sedan ner resterande ingredienser. Krydda och låt puttra en stund på svag- till medelvärme.
Servera med valfritt tillbehör! KLART!

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen