Pärlpyssel för 1,5 åring

Ett stort intresse Jennifer har är att pyssla. Vi ritar ofta och pärlar en del. Pärlandet lärde hon sig på dagis där de har den mycket bättre sorten från Quercetti, men just när vi (eller mormor och morfar) skulle inhandla dessa så var de slut överallt och fanns inte heller på de vanliga leksaksbutikerna. I butikerna såldes de från hama som är lite svårare då hålen sitter längre ifrån och peggarna är rundare i toppen. Men hon tycker att det är roligt iaf och redan nu har hon börjat anamma hur man prickar hålen. 

För mig är det otroligt viktigt att uppmärksamma mitt barnsintresse och visa mig delaktig i det hon vill göra. Även om hon ska göra själv så finns jag där och hejar på. Men som den lilla bestämda fröken som hon är får jag nog allt finna mig i att även jag ska rita, pärla, dansa framför tv:n till barnmusik och annat som hon finner på. Fast det gör jag så gärna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.