Vart tog våren vägen?

Ibland ångrar jag att jag ens yttrade mig. Tror det var i förrgår som mamma sa “man får ju nästan lite vårkänslor” varav jag kläcker ur mig “jag tror nog våren är här”. Smart! Vad vaknade vi upp till igår? Snö och vinterland. Det var som att vandra i värsta snöstormen till dagis samt vårdcentralen.

Jennifer uppskattade att få åka pulka men inte snön som piskade i blåsten. Efter att mina måsten var avklarade låste jag in mig hemma. Tvättade, lagade lasagne och spela lite disney infinity. Vid tre hämtade jag lillstumpan.

Vi åt middag ihop och avslutade dagen med att se Greta Gris. När jag lagt Jennifer däckade jag själv på soffan och fick ganska snabbt kasta in handduken.

Min magkänsla hade rätt! Idag vaknade vi upp till vab. Tyckte att hon såg lite snorig ut igår och idag rann näsan och febern var ett faktum. Får se om det blir en långkörare eller om hon snart är på bättringsvägen igen. Hoppas!

3 reaktion på “Vart tog våren vägen?

    • Wow Isabelle! Välkommen tillbaka till bloggvärlden och grattis till TVILLINGARNA!
      Jag såg minsann en gravidbild skymta förbi på bloglovin så helt bortom min vetskap har det inte varit.
      Men ja, här var det Jennifer som åkte på förkylningen och jag deppen över vädret. Rätt konstigt hur det funkar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.