Bojkottade Mellon…igen!

Igår fick vi till en sådan där megaeffektiv dag igen. Vad jag tycker om sådana! Vid tio-tiden drog vi iväg till farsta. Jag behövde köpa nya byxor så då passade vi på att synda lite Burger King som tidig lunch. Har ni testat deras Steakhouse burgare? Den är helt super tycker jag.
Efteråt handlade vi lite kablar till vår nya hdmi-switch och jag fick tag på byxor i första affären. De hade en rea-lapp på sig också men det visade sig att de inte alls tillhörde rean egentligen men jag fick dem för 150 kronor iaf. Ibland ska man ha riktigt tur!
Vid 12-tiden åkte vi hem så att Jennifer fick vila lite och sedan åkte vi hem till mina föräldrar och fikade.

När Jennifer somnat tog vi fram lite läsk och godis och mös ner oss till filmen Sing. Ingen mello fanns med i vår planering!
Har ni sett den filmen? Jag tyckte att det var en rätt mysig film med lite härliga inslag. Ingen fullpott men typ 3.5 av 5 får den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.