Hustitt


Idag gick vi på vår första radhus-visning. Så himla spännande! Äntligen känns det som att saker börjar hända och jag kan inte annat än att säga att vi blev förälskade. Detta radhus hade allt och lite till och naturen runt om är nog lite av vad jag alltid drömt om. Lantligt men ändå inte för långt bort.
Det ända som känns ruskigt surt är att vi inte hunnit få lånelöfte från banken så denna eftermiddag har vi jagat på men hittills ingen direkt framgång. Jag ska ringa min bank imorgon, så håll tummarna för det bästa!
Kan man bli kär på första ögonkastet? Enligt oss JAAAA!
Jag återkommer hur det går för oss…Wiiieeee!

2 reaktion på “Hustitt

  1. Åh vad roligt! Håller mina tummar för er! Klart man kan bli kär vid första ögonkastet, så var det för oss och vårt radhus. En kvart inne på visningen bestämde vi oss, här ska vi bo. Skrev på kontraktet dagen efter ☺

    • Då var vi inte helt tokiga heller! 😉 trodde inte jag skulle bli så kär. Nu hoppas jag verkligen banken är snäll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.