Kaosveckan

Jisses vilken vecka det varit med känslor upp och ner! På kvällarna har verkligen orken varit noll och på dagarna har jag haft hundra bollar i luften. Det har varit bank jagande, budgivning, besvikelser, nya tag, seriefinal och jobb osv. så bloggen har fått ligga nere.
Men vi kör en snabb sammanfattning dag för dag!

I måndags vabbade jag med en superslö-tjej hemma. Det vet ni ju redan iofs! På eftermiddagen började hon piggna på sig och då knäppte jag följande bild på henne. Hon är inne i klä-på-sig-själv-åldern och envisas med att ha både skor, vantar och mössa hemma. Denna gång fick jag dock order om att sätta på sista vanten och tyghaklappen. Hur kan man se ut som jag vet inte vad och fortfarande vara så söt?
Kvällen avslutades dock i tårar efter nedslag från en bank jag hade hoppats mycket på. Just då kändes allt så hopplöst!

Tisdagen innebar jobb. Jag jobbade 12-19 och samtidigt jagade banker och vi fick börja bjuda på radhuset. Det blev en rörig dag och mycket tankar som flög runt i huvudet. Just nu känns faktiskt hela den dagen som ett töcken.

I onsdags fick Jennifer äntligen gå på dagis igen. Som hon längtat!  Jag själv fick besök av en mäklare och fick lägenheten värderad och vi la upp lite planer för framtiden. Samtidigt fortsatte bjudgivningen och strax efter lunch fick även jag inse att vi var besegrade. Det blev återigen massa tårar, eftersom jag verkligen tyckt så mycket om radhuset, men efter att jag tömt lagret ordentligt kunde jag se allting mycket klarare. Jag passade på att kika på det allra sista avsnittet av The Vampire Diaries och grät en skvätt till.
Innan det var dags att hämta hem lillfisen så tog jag en promenad upp till centrum och hämtade ut några paket som hade kommit. Det ena öppnade vi så fort vi kom hem då det var Underbara barn-boxen. Ni får se senare vad vi fick hem, men kan avslöja att det var många wow från den lilla upp-packerskan.

Och så var vi ikapp! Idag är det torsdag och det har varit en bra dag men ändå ganska händelselös. Lämnade Jennifer som vanligt och drog iväg och öppnade butiken. Det var ovanligt mycket folk på tunnelbanorna (någon som vet om det var något särskilt som hände idag?) och på sista resan var det någon som stank gammal smuts mellan tänderna. URK!
När Frida kom så gick jag på lunch och passade på att springa iväg till Sephora. Köpte en ny läpp-primer och cleanser för ansiktet. Ingen hit att varje dag tvätta av sminket med vanlig tvål kan jag berätta för er.
Vid fem packade jag ihop för dagen och begav mig hem. Stannade till på ICA och kompletteringshandlade lite frukost. Har fått en dille på Yoghurt med banan i, så en klase bananer fick följa med hem igen. Sedan åt vi middag ihop och jag gick och la Jennifer där jag även somnade så gott. Vaknade till igen 20.15 och insåg att det inte var så stor idé att dra igång så mycket nytt. Så nu ska jag avsluta kvällen med att leta lite påskpynt på nätet. I år ska jag nämligen ha mitt eller vårt allra första påskris!

2 reaktion på “Kaosveckan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.