Nätshopping och klåpare

Vet ni? Just nu går dagarna ihop och det känns som att inte mycket blir gjort. Varken här eller någon annanstans. Tror det helt enkelt har varit lite för mycket med budning, bank, besvikelser och massa möten som gjort att jag väntar på att lugnet ska infinna sig innan jag kan ta tag i saker.
NU börjar jag nå dit igen. Idag kommer en tjej över från ett home styling-företag. Hon ska hjälpa oss med tips och råd inför en försäljning och så att vi kan börja rensa sådant som måste bort tills fotografering. Kanske kan få tips och råd på hur vi kan få lägenheten att fungera bättre också. Jag ser faktiskt jättemycket framemot detta möte! Jag tycker att inredning är väldigt kul men är inte alls bra på att se möjligheter eller vad som blir snyggt var.

Ja, apropå hemmet ja! Det har återigen blivit rätt lidande efter att jag lyckades skala av halva pekfingerknogen. Detta hände i söndags och nu ser det betydligt bättre ut men gör ont när jag böjer fingret osv. Detta innebär att jag inte gärna tar mig an för mycket hemma och latmasken gör sig känd med. “Jag vill ju inte att det går upp igen!”….

Så i måndags jobbade jag, körde stängning och kom hem och mer eller mindre slocknade på en gång.
Tisdagen bjöd på massa mys. Första var jag hos sjukgymnasten för att få hjälp med min ländrygg och bål. Sedan kom Ida förbi med sin minsta och åt lunch. Alina kan  ju vara den lugnaste bebis jag träffat så vi vuxna fick verkligen möjlighet att prata och bara umgås. Vid 14-tiden gick vi gemensamt och hämtade Jennifer och sedan passade Ida henne en stund medan jag och Nicke åkte iväg på bankmöte. Här kan ni se mer bilder från deras stund tillsammans! Tack igen för hjälpen!
Efter bankmöte kom Nickes lillasyster förbi. Det passade perfekt för då fick jag avlastning medan jag skulle laga mat. Gjorde köttfärsfräs för 12-14 personer, så nu har vi mat till dö-dagar.
Hur gick bankmötet? Nja, inge vidare, jag har ju bland annat ingen superinkomst (men inte usel heller) för tillfället och bankkvinnan hade redan ställt in sig på att inte vilja hjälpa oss så dessutom räknade hon Nickes inkomst alltför låg. Men men, vi tar nya tag och försöker se att allt ändras sig om ett tag!

Igår hände det inte mycket. Både jag och Nicke var helt sänkta och energilösa. Jag beställde lite saker från både jollyroom, nike och hm och strax efter 12 hörde jag dörren öppnas och Nicke kom hem. Vi slängde oss på soffan och såg klart Once upon a time som hade kommit med nya avsnitt. Vi satte på en tvättmaskin som blev liggandes, ingen av oss orkade ta tag i det. När Jennifer hade somnat för natten mös vi upp i soffan och fortsatte se American Horror Story. Vi har nu nått säsong 3 och har finalen att se ikväll.
Strax innan klockan 22 kröp jag i säng och fick strax efter en liten tjej i min famn. Så somnade vi gott och vaknade klockan 6 imorse. Det är en helt okej tid tycker jag!

Idag ska jag iallafall försöka få mer gjort. Kanske får lite extra energi efter att home styling-kvinnan varit här. Vad ska du göra idag?

2 reaktion på “Nätshopping och klåpare

    • Nu fick vi inte mycket tips just idag! Men funderar på att kanske ta hjälp vid en eventuell flytt. Kan vara kul med ett proffs som bollplank.
      Ska däremot berätta om vilka förberedelser vi behöver göra. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.