Semmeldagen

Hej kompisar! 
Fick ni någon semla igår? Själv gick jag konditoriet här i högdalen och köpte våra favoritsemlor; vanilj! Mums!

Dessa avnjöt vi sedan i soffan i sällskap av senaste Disney-filmen, Moana/Vaiana! Jisses vilken sevärd film, en riktig feel good-rulle som jag varmt rekommenderar. Kommer garanterat se den snart igen!

Idag ska jag och Jennifer möta Ida och Elisa i huddinge för lite egentid. Trots att vi hörs mycket så känns det som längesen vi sågs så det ska bli en trevlig eftermiddag. Jag funderar även starkt att följa hennes exempel och begränsa bort mig lite från sociala medier. Känns som att man tappar viktig tid genom att sitta med telefonen i handen. Dessutom har jag märkt att jag dessutom lätt får ångest och ont i magen av att höra sms-signalen, tankarna går direkt till något negativt. Behöver bryta den trenden tror jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.