Hon har blommor i sitt hår

Hej hörrni,
Vilka dagar det varit! Jag har varit helt slut. Tröttheten är tillbaka och jag har sett till att sova på dagarna för att orka med kvällarna också. Tänkte skriva ett inlägg om hur graviditeten varit hitills. Hoppas ni tycker det skulle vara kul att läsa. I nästa vecka ska jag även berätta om lite saker jag varit iväg på.
Ja, nästa vecka, det är min sista arbetsvecka på stjärnurmakarna, allt pågrund av a-kassans regler om deltidsdagar. Trist men sant! Positivt är väl att jag kommer ha mer tid att skriva här.

Häromdagen tömde jag mitt sminkbord. Jisses, vad saker jag har! Hela köksbordet fylldes av smycken och soffan överbelamrades av smink. Nu har jag lyckats rensa en hel del och lagt alla ögonskuggor i en plastlåda och sedan lite smått och gott i en annan. Mitt vardagssmink la jag i en finare korg som man kan ha framme i badrummet.
Nu ska väggen spacklas och sedan målas, sedan är det bara Jennifers nya säng som saknas.

Under tiden vi (jag) tömde bordet fick Jennfier låna mitt hårdiadem. Det satt perfekt som en liten krans och var mycket finare på henne än vad den är på mig. Den har varit viktig att på sig lite närsom helst nu, matbordet, se på tv etc.


Den kransen väcker lite minnen för mig. Jag köpte den nämligen i London när Jennifer låg i min mage och nu sitter hon där med den på sitt huvud. Det känns fortfarande så magiskt! Går den känslan någonsin över tror ni?

En reaktion på “Hon har blommor i sitt hår

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.