Påskaftonsmorgon

Godmorgon kamrater,
Idag bestämde sig Jennifer för att vakna halv sex. Lite väl tidigt om ni frågar mig, men då är det tur att man kan sätta på bolibompa på ipaden och dra sig lite extra. Klockan sex gick vi upp och gjorde frukost. Påskharen har ännu inte hunnit vara här. Det kan vara så att den först dyker upp nere hos mina föräldrar där vi ska äta vår traditionella påsklunch/-middag.
Har du önskat dig något i påskpresent?
Jag vet att jag är för gammal för sånt nu men önska kan man alltid. Denna skönhet från Mockberg hade jag gärna sett i ett påskägg i år. 

Nu ska jag alldeles strax placera Jennifer i diskhon och klippa henne. Hoppas att det går bättre än sist annars lär jag nog få en rejäl utskällning av sambon sen. Man lär av sina misstag! Sist blötte jag luggen och klippte där jag tyckte luggen skulle sluta. Hade inte en tanke på att håret drar ihop sig när det bli torrt, nu vet jag dock bättre.
Vad har ni för planer idag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.