Varför så frånvarande?

Hej kompisar! 

Denna vecka är jag väldigt frånvarande här. Det är för att jag jobbar varje dag och prioriterar helt familjen när jag kommer hem. Är ju hemma tidigast 18 på kvällen och är rätt slut då, så energin får försökas portioneras ut på rätt ställen. Men imorgon slutar jag 15, tänkte då försöka ta tag i något rum här hemma innan förfalelsen är total. 

I slutet av april ska vi köpa en ny säng till Jennifer och innan dess måste jag ha tömt mitt sminkbord och lyckats hitta någon förvaringsplats för det. Dessutom ska en vägg spacklas och målas. Och vi är redan i mitten av april typ! Jaja, i maj kommer jag gå hemma på heltid igen och då har jag tid att ta tag i allt igen. Vill passa på att skicka ett stort tack för alla glada tillrop inför vår kommande tillökning. Vi är så glada och spända att få träffa denne nya familjemedlem. På fredag är vi redan i veckan 19! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.