5 april – Chippendales

Som jag brukar säga; bättre sent än aldrig!
Den femte april i år mötte jag upp min vän Madde för en sötsakskväll. Eftersom vi båda är preggo valde vi att inta en sockerbomb bestående av en kladdkaka och världens äckligaste chokladboll. Jag vet inte vad de gjort men den var iaf horribel! Efter fikan traskade vi iväg mot Göta Lejon där en drös andra kvinnor väntade på att bli insläppta. Vi skulle ju såklart se årets “kvinnoshow” Chippendales. Jag måste säga att jag var väldigt skeptisk men när pausen kom var det två varma och hesa tjejer som satt och flämtade ut. Wow! Det var verkligen show och inte bara striptease. När de sedan gjorde en egen ihopsättning av lite olika boyband var lyckan total. Oh my!    
Det var två trötta och något möra damer som sedan vandrade hemåt i onsdags natten. Vi sa till varandra att nästa gång är vi där igen!
Så tack älskling för den superbra födelsedagspresenten! Där slog du verkligen huvudet på spiken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.