Årets första grillning

Oh hoj där!
Nu har jag ju nästan börjat få detta på rull igen. Vad kul det känns!
Idag har det varit en aktiv dag. Började med frukost tillsammans med Nicke i centrum. Jag åt min obligatoriska leverpastejssmörgås som tydligen är min dröm just nu. Haha, nästan alla mina drömmar innehåller nämligen en sådan.
Därefter var det dags för ett besök hos sjukgymnasten. Fick jättebra tips på hur jag ska bota min fot som tydligen har en pågående muskelinflammation. Dessutom fick jag ytterligare lite stöd med mina övningar för att stärka mitt bäcken och ländrygg.
Skärholmen stod näst på tur. Jag ville kolla in hm:s mama avdelning där men tyvärr var den lika tråkig som de andra. Hade även mission att hitta presenter till kalaset vi ska på imorgon.

Vi hann med ett besök till Ica Maxi i haninge också. Nicke ville köpa en ny grill och han slog även på stort och köpte hem ryggbiff till middag. Egentligen skulle vi ha åkt på middag idag men det blev inställt då Jennifer börjat snuva. De ville inte ta någon risk med deras dotter, vilket jag förstår helt och hållet.
Hemma igen hämtade vi lillskrutt och åt lite mellis ute på gården innan det var dags att bygga ihop grillen. Det var någon världens sämsta beskrivning men efter lite felmontering och korrigering stod den på plats.
Till köttet hade vi potatissallad och vanlig sallad samt den nya stora passionen mozarella med basilika. Till och med Jennifer slaktade köttet och korv som hon fick av grannarna som också ville grilla med oss.

Det blev en sen hemgång, men vad gör det. Jag och Jennifer gick upp och tog oss ett bad vi sju för att få bort all smuts innan läggdags. Sedan kröp vi i våra nattkläder och mös ihop oss i sängen. Kvart i nio hade hennes ögon slutits ordentligt och jag smet upp för att fixa det sista jag kunde i köket.
Nu sitter jag och slappar till ett avsnitt American Horror Story innan jag ska anslutna mig till den där lilla fantastiska människan.
Hoppas ni alla andra också har en fantastisk fredag!

En reaktion på “Årets första grillning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.