Babybox – Lloyds och Apotek Hjärtat

Precis som under förra graviditeten så har jag samlat på mig några babyboxar. Som man brukar säga; gratis är gott! Om jag jämför så är innehållet betydligt sämre detta år men jag är glad för det lilla.
I första box-inlägget visar jag vad Lloyds Apotek och Apotek hjärtats boxar innehöll.


Apotek hjärtat
Förutom lite prover från olika företag så fick man detta år babytops, våtservetter, angry birds tröstisar och en napp från tommee tippee. Mest nöjd blev jag av nappen och babytopsen. Just topsen är något vi nästan enbart använde för att rengöra naveln i början, så det kändes som en tråkig sak att lägga pengar på.
Förra boxen fick man betydligt mer i eller just då uppfattade jag det så. Länk till den finns här!


Lloyds Apotek
Denna box tyckte jag betydligt bättre om en första boxen. Den innehöll, precis som alla andra boxar, lite prover. I fullstorlek fick öronproppar (som jag vet att jag kan behöva i början om vi får en lika envis fröken som Jennifer), nagellack, ytterligare ett paket våtservetter och en napp från MAM.
Vi har ju bestämt att försöka få pyret att ta napp på en gång och vill då vara redo med flera olika sorter. Nu har vi två och ska köpa in några till men avvaktar två boxar till.
Länk till min första box!

En reaktion på “Babybox – Lloyds och Apotek Hjärtat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.