Jennifer och Pyret vecka 23

Redan imorgon går vi in i nästa vecka men kände att jag ville hinna publicera jämförelsen innan dess. Veckorna går så fort denna graviditet men samtidigt känns det väldigt långsamt. Jag mår fortfarande oförskämt bra! Inga direkta gravidkrämpor utan lite småtrött. Ser till att vila på dagarna och ta det något så när lugnt. Men idag har jag totalt misslyckats på den fronten. Jag har målat en vägg och sedan åkte vi till IKEA och köpte Jennifers nya säng.
Gick en tur upp till centrum och på hemvägen slog sedan höften till med en rejäl smärta. Fötterna är jag “van” vid att de ömmar efter att jag varit igång mycket men detta i höften hoppas jag försvinner illa kvickt.


Jag vet inte hur stor skillnad man kan se, men magen är betydligt rundare denna gång. Tror att denna bebis ligger längre fram samt att jag har moderkakan i bakvägg (framvägg med Jennifer). Men ja, större är jag!
Bebisens sparkar har jag känt ordentligt sen vecka 19 och nu är det fullrulle därinne. Framför allt på kvällarna kör Pyret på med ett kick- och pick-maraton och igår fick även Nicke känna ett par riktigt ordentliga sparkar.
Har även cravings på sura godisar och hård lakrits. Har ni läst någon skröna om vad det ska vara för kön?

Nu längtar jag framåt och är redan nu väldigt redo att ta emot denna lilla vän! För ja, magen börjar påverka mobiliteten och jag känner mig som en flodhäst. Fast det är så värt det…i slutändan!

2 reaktion på “Jennifer och Pyret vecka 23

    • Ja, min magkänsla har börjat säga det mer och mer.. Ska bli så spännande att se vem som tittar ut om ett par månader!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.