Jenny testar – Knorr Snack Pot


I förra veckan gick jag en vända inne på Coop i centrum. Det är väldigt sällan jag är där och handlar men de har ett stort plus med egen utcheckning. Det är så skönt när man bara ska småhandla lite och kanske inte känns sig på sitt allra socialaste humör.
Hursomhelst, när jag gick där inne fastnade mina ögon på Knorrs nya snack pot. Det är den där känslan att äta ur en burk som tjusar mig och jag var tvungen att köpa en av varje smak och testa. Hade turen på min sida att de enbart kostade en tia stycken också.

Hittills är jag väldigt positivt överraskad! Dessa kommer jag köpa fler av. Här kommer ett litet utlägg om vad jag tycker:
Bolognese – Den hade jag för bråttom att äta så den blev inte riktigt klar. Svårt att lämna ett riktigt utlåtande när det fortfarande simmade vatten där i.

Carbonara – Alltså god! Den var super! Perfekt krämighet och väldigt smakrik.

Curry – Mycket mat i liten burk! Inget för den som inte tycker om het mat men jag tyckte den var väldigt god.

Bacon & Onion – Enda burken jag inte testat! Återkommer med omdöme.

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen