Kalashelgen

I lördags bar det iväg på helgens första kalas i Haninge. Det var syskonen Marley, 4, och Isabelle, 1, som hade kalaset. Det var Star wars-tema och Jennifer åt tårta med ljussabel. Funkade utmärkt tyckte hon! Lasse hade bakat supersmarriga blåbär- och vaniljbullar samt chokladkakor. Jag kan svära på att jag kunde ha slukat dubbelt så många om jag bara fått sitta där i lugn och ro, men Jennifer beslutade att vi skulle ut och röja i lekplatsen tillsammans med de andra barnen.
Innan vi gick ut fick barnen sina presenter. Till Isabelle hade vi köpt två stycken klänningar och Marley fick en supercool spiderman-dräkt som han älskade.
Vid fyra tackade vi för oss och åkte hem. Behövde ju ladda för nästa dag också.

Söndagen började med en glad överraskning, jag fick sovmorgon till klockan åtta. Jag kan inte minnas senast det hände, förutom de gånger hon sovit borta såklart. Efter det gick vi alla pigga och glada upp och startade dagen. Våra morgnar ser alltid ganska lika ut så jag hoppar de rutinerna idag. Fick en bråkig vila men till slut somnade vi båda och blev väckta en timme senare.
Denna gång gick kalasvägen ut till Värmdö för att fira min brorson Oscar som fyllde 9 år. Återigen fick vi massa go´fika och det var riktigt trevligt att träffa familjen igen.

Av svägerskan fick jag låna lite klänningar som jag troligtvis kan ha på namngivning och student som nu ligger runt hörnet. Mycket firande är det nu och inte alltför lätt att inte äta för mycket (eller äta för två). Vill ju försöka att inte lägga på mig lika mycket som med Jennifer, fast jag tror nog att vi kommer hamna på ungefär samma siffra. Huvudsaken i slutändan är ju ändock att man mår bra.
Jennifer var så tuff i sina nya leggings från wish och ett linne från märket The Brand. Hon ser ju så stor ut! Stoppa tiden tack!

3 reaktion på “Kalashelgen

    • Aww, tack så mycket! <3
      Primark är jackan ifrån! För din skull säger jag: åk aldrig dit! Du kommer shoppa ihjäl för allt är så fint och billigt. 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.