Lunchdejt och utomhuslek

Hallå där!
Vädret fortsätter och leverera. Hoppas att hotet om snö nästa vecka skingrar sig, för just snö är jag inte det minsta sugen på.

Idag startade jag dagen med en tur till Norsborg för att hälsa på Ida och lilla Alina. Tog en tur på Ica Maxi innan jag åkte dit och fyndade lite smått och gott. Blev med en ny mascara och köpte en sunlotion till ansiktet då jag fått så mycket pigmentförändringar denna graviditet. Vill försöka undvika att bränna fast dem!
Hittade även två böcker som jag blev sugen att köpa. “Jag är storasyskon nu” ska jag köpa när det börjar närma sig. Bajs-boken kändes som en jättekul bok för att lära barn om att det inte är konstigt med bajs. Många barn upplever jag har faser när bajs är ett problem. Men det är ju helt naturligt! Dock valde jag bort den idag efter att ha tittat under första luckan. Det stod något om vad som kan finnas i bajs, både småpartiklar och blod. Lite magstarkt, till och med för mig!  Hos Ida började vi med en pratstund på balkongen. Alltid skönt att någon gång träffas utan de stora barnen eftersom de gärna kräver en del uppmärksamhet. Nu kunde fokus ligga på oss och vårt samtal. Alina är så snäll och satt mest hos mamma och smilade åt mig.
Sedan bjöds det på potatisbullar och en ny favorit gurka, tomat och mozzarella med basilika på. J*kla Ida, nu är jag fast!

Åkte hem så att jag fick en timme själv hemma. Gjorde i ordning lite mellanmål och hämtade Jennifer. På gården väntade vi in hennes vänner, två systrar som är betydligt äldre än Jennifer med det är det ingen som bryr sig om.
Klockan 17 gick jag upp och förberedde middagen. Det blev en rätt åt oss var! Jennifer fick mos och köttbullar, Nicke hamburgare och jag åt en räksallad. Mums!
Jennifer avslutade sedan kvällen i hennes nya läshörna. Så mysigt att höra henne prata och peka i böckerna. Vad hon börjar bli stor! Så mycket ord som kommer nu. Dröjer nog inte alltför länge innan det kommer riktigt, riktigt prat! Än så länge håller vi oss till mycket gallimattias (som vi kallar det) bland annat med ord. Men två-ords-meningar kan hon!
Pssst…jag hade dessutom en jobbintervju idag! Jag hoppas att allt gick vägen, återkommer så fort jag vet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.