LittleStarJenny

Matkoma på Texas Longhorn i Haninge

Fredagen fortsatte i trevlighetens tecken. Efter att vi sovit en stund packade vi ihop oss och åkte och lämnade Jennifer hos farmor med familj. Jag och Nicke hade bokat träff med Lasse och Catrin, som också ordnat barnledigt, på Texas longhorn i Haninge som ganska nyligen öppnat. För oss blev det vårt andra besök. 
Till förrätt beställde jag in friterad sötpotatis. Sist jag testade sötpotatis tyckte jag inte att det var någon hit men dessa var supergoda!
Sedan kom en liten för-sallad som också är super. Jag har ju dille på lök nu och på den finns det ett ganska bra lager med både rödlök och gräslök. MUMS!

Jag och Catrin valde den gång lamm som varmrätt som serverades med vitlökssmör. Har inte ätit lamm så ofta och detta var perfekt tillagat, ingen kofta så långt ögat kunde nå.

Männen hade bestämt sig att slå på stort med en varsin Sitting Bull, det är alltså ett kilo kött. De trodde att det skulle bli en lätt match att sluka men med cirka 100-200 gram kvar fick de erkänna sig besegrade.

Men jag däremot körde på och avslutade måltiden med tre kulor glass. Det satt som ett smäck!

Lite för mätta begav vi oss hem till Lasse och Catrin där vi avslutade kvällen med att se den gamla versionen av Det. Det märks att den nu är gammal för det blev mer humor av det en skräck. Vi får se vad den nya har att ge.

Matkoma på Texas Longhorn i Haninge

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gå till toppen