Morsdag❤️


Så kom dagen för min andra morsdag. Jag har alltid själv tyckt om att köpa något fint till min mamma och säga henne hur mycket jag älskar henne så jag har ju mina förhoppningar att även Jennifer ska känna likadant. Inte vikten av att köpa något men en dag att bli lite extra uppmärksammad på.

Dagen varken började eller slutade särskilt bra men där i mellan var allt toppen. Vid lunchtid gick vi på en lägenhetsvisning på samma gård. Ganska fort insåg vi dock att även om den var större så var det inget för oss. Det är ändå att skön känsla att vi var överens. Därefter gick jag och Jennifer upp och vilade för att sedan åka och fira min ena bror i Tyresö.

Jennifer busade med min andra bror och fick en skål med jordgubbar som hon slukade fort. Är glad att hon hellre väljer frukt framför sötsaker. Hennes mor är inte alls lika duktig.
Det blev en ganska snabbvisit då klockan började klämta middagstid så vi vid fem-tiden rörde vi oss hemåt igen. Hemma möttes jag av en jättefin vit orkidé och chokladtårta. Vad han (och hon *harkel*) kan!
Tanken var att vi skulle fika direkt efter maten men det blev en tur till akuten med Jennifers arm som hoppade ur led efter bus. Fick veta att det kallades pigluxation och är väldigt vanligt bland småbarn då de fortfarande är så mjuka. Inge kul att se sin lilla tjej ha så ont men precis innan vi skulle in till läkaren släppte allt så det blev ett snabb-besök. Tack för det!
Hemma igen åt vi maten som stod färdig, blev pasta och köttfärssås som jag varit så sugen på. Även Jennifer åt som en häst och tog om två gånger innan hon var nöjd.

När Jennifer somnat fick jag äntligen njuta av blommans prakt och den fantastiska tårtan. Det är utan tvekan min nu största orkidé och jag hoppas att jag ska kunna ha den länge. Tänk om jag kan säga när Jennifer är vuxen; “Den är blomman fick jag i morsdagspresent när du var nästan 2 år!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.