Det blir inte alltid som man tänkt sig

Tjohej!
Vilken vecka med sjukdom det varit. I söndags vaknade jag förkyld och Nicke hade ont i så gott som alla leder i kroppen. Jennifer däremot var frisk och det var bara att bita ihop som förälder och försöka vara pigg.
Resten av veckan har vi mest legat på soffan och kurerat oss medan Jennifer varit på dagis. När veckan närmade sig sitt slut började Jennifer bli orolig efter att hon somnat för natten, det brukar vara ett tecken på att hon börjar bli sjuk men vi försökte intala oss att så inte var fallet. Igår, fredag, märkte jag att hon hade mer hosta än tidigare men hon var pigg i övrigt. Dagen gick och vi gick och hämtade henne gemensamt på dagis. Där sa de att dagen hade varit bra men att hon inte var sig helt lik.
Vi försökte njuta av eftermiddagen som bjöd på lite sol och tog en promenad ned till bandängen för att kika på djuren. Jennifer njöt av att se dem och framför allt grisarna blev stor favoriter.
Vi avslutade sedan dagen med lite bollrullning och gick sedan till sängs. Ganska snabbt efter att Jennifer somnat vaknade hon gråtandes igen. Efter ett par försök tog jag upp henne och vaggade henne i soffan för att hostan skulle lugna sig. När hon lugnat sig gick vi sedan tillsammans in och somnade för natten.

Idag vaknade vi upp strax innan klockan sex. Jennifer klagade direkt på ont i ena örat och verkade rätt hängig. Jag höll hoppet uppe om att det bara var lite yrvakenhet då vi skulle umgås med familjen Holmström idag. Vi skulle till Orminge Karneval och se Babblarna, äta gott och bara njuta av att umgås hela familjerna. Det blev inte så. Vid sju hade allt eskalerat och hon mest grät hela tiden. Tempen visade på feber så vid halv nio gick vi in och la oss igen.

Nära, nära har hon alltid velat vara när hon är sjuk.

När hon vaknade igen tog vi en tur upp till centrum och handlade hem lite frukt och annat gott. Bra att försöka få i henne sådant hon tycker om och både banan och äpple är två stora favoriter. Sedan har dagen lunkat på med det vanliga, eller ja, det man har kunnat göra. Jag har inte fått röra mig själv många meter så städning och sådant har jag lagt på hyllan.
Nu sover hon ialla fall i vår säng och jag hoppas hon får sova lugnt. Själv ska jag försöka slappna av till en serie på Netflix och försöka rensa skallen på en hel del tankar som snurrar.
Hoppas ni har en helfin lördagskväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.