En måndag på Kaatach

I måndags var förskolan stängd för planeringsdag och då hade jag sedan länge bokat in playdate med Ida och hennes döttrar. Våra planer var att besöka hågelby parken men när vi vaknade öste regnet ner och vi styrde snabbt om planeringen. Ida föreslog att vi skulle mötas på Kaatach i tyresö och det var vi snabbt med på.

Lagom till öppningen var vi där och intog snabbt lekhörnan. Ida fick agera lektant och jag busade med den minsta, lilla Alina.

Det saknas ännu ett par månader för att Jennifer och Elisa ska kunna leka ordentligt ihop men man ser att det sakta börjar komma.

Vid 11 kände vi att magarna började kurra och vi slog oss ner i deras café. De hade bilder på all mat så att barnen kunde välja själva. Det tyckte jag var superbra! Jennifer pekade snabbt ut pastan och köttbullarna och Elisa hängde på. Ida visade sina skills som två barnsmamma och multitaskade matandet.

När vi ätit klart var det dags för oss att tacka för oss och åka hem och sova.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.