Gravid 2 - Pyret

På babylistan

När man kommer till barn nummer 2 är listan på saker man behöver betydligt kortare. Dock har man ju vissa saker man kommer på att detta hade jag behövt eller detta vill jag ha denna gång. Tycker faktiskt att man lista är bra kort än så länge (visst är jag duktig som inte går bonanza?).
Då Jennifer är född mitt i sommaren har jag insett att kläder i de små storlekarna är något jag kommer behöva fylla på med. Allt är nästan kortärmat av det vi har plus att hon låg mestadels i blöja när vi var hemma. Men jag kommer ta det lugnt med inköpen eftersom man sedan kanske vill köpa något helt annat som är mer “tjejigt” eller “killigt”.

Annars är det mest saker vi kommit på att vi behöver till Pyret för att kunna underlätta vår vardag. Ett mindre barnvagnslås var A till O för mig och gungan är något Nicke valt ut. Badstödet var något vi aldrig hade till Jennifer och denna gång vill jag kunna slappna av mer när vi badar Pyret och har faktiskt sett hur detta kan underlätta badandet.

Nedanför bilden har ni länkar till alla produkter om ni själva blev sugna på något!

Barnvagnslås med larm  Graco Babygunga  Badstöd för baby  Babynest  Bäddset från NG baby Circus  Kläder från Kappahl

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.