Present från jobbet och mig

Direkt efter MVC-besöket åkte jag in till stan för att träffa mina kära “gamla” kollegor. Det har ju ändock bara gått en månad sedan jag slutat, men från att ha setts nästan dagligen var det ett kärt återbesök. Idag var det mycket folk i butiken så vi hann tyvärr inte sätta oss ner och fika. Det bestämde vi att vi tar nästa gång istället och prellade en ny date om cirka två veckor.
Däremot hann jag hämta min present från mig till mig. Kommer ni ihåg i påskas när jag skrev om en klocka jag ville ha? Den har jag nu köpt till mig själv. Jag älskar den! Märket är svenska Mockberg och klockan är guldfärgad med meshlänk och svart tavla.

Precis innan jag skulle gå fick jag även en present från tjejerna. Jag valde att stoppa ner den i påsen och öppna det när jag kom hem i lugn och ro. Paketet innehöll en bok av Malin Wollin som hette “En mamma blir till”. Inget jag hört talas om tidigare men efter att ha läst baksidan tror jag att den kommer fylla några av mina dagar med fniss och massor av igenkänningsfaktorer. Tack igen!

2 reaktion på “Present från jobbet och mig

  1. Vad gulligt av dem att komma med paket! Jag fick en rolig bok när jag var gravid och du har säkert hört talas om den; Hormoner och Hemorrojder. Två mammor som även bloggar som skrivit den, jättekul!

    • Nej, den hade jag inte hört talas om! Ska kika på den med. Synd att man inte har samma tid att läsa längre men då brukar lättläst vara givna val iaf.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.