The Craving of them all


Den här graviditeten tar verkligen rekord i ombyttliga cravings. I början fick jag kraftig hunger och kunde äta i princip allt och minst en Cola Zero gick ner varje dag. Sedan blev jag störtsugen på surt godis, helst de vitbruna cola napparna samt hård lakrits. Därefter kom glassen! Helst noggerpaketen från GB. Mumma! Allt höll i sig i ett par veckor åt gången.

NU däremot vill jag äta bullar och bullar till en förbannelse. Kanel, vanilj och Tosca och jag kan inte få nog utav det. Känner mig deppig när jag inte får en bulle per dag, men idag har jag pressat tre! Fatta tre stora bullar?! Man kan tro att jag skulle bli urled på det men icke. Imorgon kommer suget vara där igen skulle jag tro!
Det känns som att kroppen vill lagra kolhydrater inför den stundande förlossningen. Är det någon mer som känt samma sak?

En reaktion på “The Craving of them all

  1. Läskigt det där med cravings, hur de bara kan ta över kroppen totalt! Jag blev sådär ruskigt sugen på gröna sura äpplen i början av graviditeten (i stort sett det enda jag åt när jag mådde illa), sen blev det mer choklad. Choklad i massor – varje dag….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.