Världens bästa VAB?

Jag och Jennifer dras fortfarande men den här envisa förkylningen. Jag är värst men Jennifer har haft det rejält jobbigt på natten med hostan och de sa på dagis att hon inte riktigt orkade med som vanligt. Därav bestämde vi att nu ska vi bli friska!
Eftersom vi inte är dödsjuka men behöver lugn och ro kunde vi ta oss på lite små uppdrag igår. Detta resulterade i världens bästa vab-dag!

På morgonen åkte vi och hämtade upp morfar som lämnat in sin bil på reparation och följde med honom hem en stund. Jennifer beställde en smörgås och skulle vara stor och sitta på en vanlig stol. Jag och pappa tog en varsin kaffe och sedan gick vi ut på verandan en stund. Medan Jennifer röjde runt så satt vi och pratade lite.
Vid tio-tiden åkte vi hem för jag hade lite samtal och ringa. Det blev väldigt lyckade samtal, nu får vi bara se vad det kan generera på det stora hela.
När klockan slog lunch beställde lill-fröken kalla köttbullar som fick avnjutas i soffan. (Undantag sker ibland) Sedan var vi så trötta båda två så vi somnade och vaknade upp två timmar senare.
Eftersom det var så vackert väder ville vi komma ut lite mer och jag hade ändå två paket att hämta ut i centrum, så vi klädde på oss och tog vagnen. Det var knappt att den ena kartongen gick på vagnen men efter lite pyssel hade jag lyckats låsa den med hjälp av skötväskan. På vägen hem stannade vi till på ett av caféerna i centrum. Jennifer tog en kanelbulle och jag en mjukglass. Årets godaste mjukis faktiskt!
Nöjda gick vi hem igen och avslutade dagen med fiskpinnar och lek i vardagsrummet.

Min vackra lilla solros! ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.