16 dagar till nyckeln

Jag har ju inte varit den mest aktiva på bloggen den senaste tiden. Det har varit så mycket runt om så jag har fått försöka fokusera på lite i taget och på kvällarna, när jag oftast skriver inlägg, har jag varit så slut i kropp och själ. Som ni vet så har vi köpt en lägenhet, en trea, men den är ett riktigt renoveringsobjekt. Det är både kul, nervöst och påfrestande, men känns faktiskt att få en lägenhet som vi vill ha den.

Nu har vi iallafall beställt köket och valt ut golv till hela lägenheten. Väggfärgen kommer vara övervägande vit men vi kommer ha fondtapet i båda sovrummen. Vårt sovrum var ett lätt val men till Jennifers står jag fortfarande och velar. Tror jag måste ta en extra tur till butiken!

Tänkte visa lite bilder på hur lägenheten ser ut nu i skrivande stund och sen kommer ni självklart få vara med på förvandlingen.

Köket ja, en klass för sig. Vad tycker ni om bokstapeln som håller upp fläkten?
Det nya kommer bli betydligt modernare och även innehålla kyl och frys i fullstorlek. Som jag längtar!

Här kommer hallen och matrummet. Vi kommer slå ut garderoberna, måla väggarna och lacka dörrarna. Jag gillar matchningen av tre olika tapeter, gör inte ni?

Det här är det minsta rummet men ett av de viktigaste, Jennifers rum. Just nu ser det bara allmänt sunkigt ut men tänk sen när det fått nytt golv och massa färg och kärlek. Tror det kan bli så mysigt!

Vad som återstår att planeras klart är garderober till vårt sovrum, hur klädkammaren/förvaringsrummet ska inredas och hur vår nya tv-bänk ska se. Annars är det mest småplock som man kan ta i sin egen takt.
Jag som tyckte att det kändes som evigheter tills allt skulle börjas göras i ordning och nu är det bara 16 dagar kvar tills vi får nyckeln samt 47 dagar till beräknad nedkomst för Pyret. Min fråga är när jag ska börja packa lägenheten? Vet ju att jag inte kommer bli piggare ju närmare vi kommer men jag kan inte packa för mycket redan nu då det är minst en månad tills vi kan flytta ner.

Åh, och bara så ni vet: Vi önskar oss en säng eller ordentlig bäddmadrass i inflyttningspresent!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.