Babynest från Gulahuset Design

Jag har fått hem det finaste babynestet som Mikaela, Gulahuset Design, har sytt. Jag har fått välja tyg själv och vilka tillbehör jag kände att vi behövde. För mig var det jättesvårt att välja men tillslut valde jag detta tyg som har en grå botten och lite fina kvistar med blad på.
Till nestet beställde jag också en kudde och madrasskydd. Blir ju en del spyor i början så mycket skönare att bara kunna tvätta skyddet emellanåt.
Jag och Mikaela har haft kontakt via instagram ett tag och som bonus hade hon dessutom skickat med en snuttis i samma tyg. Så himla gulligt!
Förutom Babynest syr Mikaela även sovdjur med olika djurhuvuden. De är också superfina! Kika in på hennes sida om du också är på jakt efter den perfekta babygåvan eller bara vill köpa något till dig själv.

Nu kan jag inte annat än längta ännu mer tills liten är här! ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.