BB-besök


Idag har jag varit och besökt den här lilla sötnosen och dennes mamma på BB. Det är en liten pojke som endast är en dag gammal. Åh, så liten! Förlossningen hade gått super och mamma Madde kunde stolt berätta att han än så länge är en riktigt snäll liten pojke.

Jag trodde aldrig att jag skulle våga hålla honom men Madde var så lugn och övertygande att jag tordes. Vilken känsla! Väcker även så mycket tankar om att man snart har en egen plutt att hålla i. Vad Jennifer känns stor helt plötsligt!

Här har ni en stolt men trött mamma med starke mannen på sitt bröst. Jag köpte med lite gott till mamman och en liten “välkommen till världen”-present till baby boy. Jag valde att inte stanna så länge då jag kommer ihåg hur det var de där första dagarna. Men jag är grymt tacksam att jag fick komma förbi och hälsa på.

Jag kom hem lagom till lunchen och direkt efteråt gick jag och Jennifer och vilade. Två timmar senare väckte Nicke oss då det var dags för honom och Jennifer att åka till farmor. Jag valde att stanna hemma och vara lite själv. Passade på att dammsuga av lägenheten och plocka undan lite saker som legat och skräpat. Sedan slog jag ner rumpan i soffan och glodde på ett par avsnitt Supernatural och åt lite tacorester från tidigare i veckan.

Vid halv fem var det dags att börja med middagen. Nicke hade beställt fläskpannkaka. Något jag aldrig gjort tidigare, men det är ju kul att testa något nytt. Var väldigt skeptisk hur det skulle bli men resultatet blev förvånansvärt bra!

Som vanligt har jag nu bänkat mig i soffan. Börjar komma ikapp alla serier jag ser på, enbart sex kvar nu och ikväll blev det The Magicians. Imorgon ska jag göra något helt nytt för mig. Jag ska nämligen gå och få mina fransar gjorda. Lovar före och efter-bilder, för det vill ni ha va?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.