En dag vid poolen

Hej och hallå!
Vi lever och försöker överleva värmen som dragit över oss, eller det är nog mer jag som lider. Fast jag klagar inte heller, har hellre sol än regn.
Hågelby levererade inte samma köplust hos folk som det gjort tidigare år. Vi åkte ändå därifrån med en vinst så det blev ju ingen förlust dag. Vi avslutade dagen med att äta middag på kinarestaurangen här i högdalen och då anslöt även min pappa till oss.
Söndagen blev ett helvete av smärta. Foglossningen var horribel och min sträckta/spräckta muskel i magen sved och gjorde ont. Tyckte synd om Jennifer som bara fick spendera dagen hemma men hon såg faktiskt ganska nöjd ut. Efter att vi vilat på dagen så mådde jag iaf bättre om än inte bra.
Ja, och så blev det måndag och vi tog oss ut till parken tillsammans med familjen Leino. Vi vuxna hade alla samma mål; att få barnen så trötta som möjligt så att vi kunde få se Game of thrones så fort som möjligt. I vårt fall fungerade det bra! Jennifer var helt slut och blev en lätt match att få i säng. Goal!

Tisdagen började med riktigt mulet väder. Vi hade bestämt träff med min bror och familj för en dag vid deras pool. Jag slängde ihop en kycklingsallad, även om det just då inte kändes som att vi kanske skulle behöva den.  Först kom homestylarna och hämtade sina grejer. Så skönt att få ett hem med bara våra saker igen, samt att det blir mycket lättare att börja packa.
Efter vilan var vädret något bättre så vi drog iväg till Tyresö. Jennifer älskade att kunna pendla mellan att åka kana och plaska i barnpoolen. Jag trivdes också i barnpoolen! Perfekt att kunna svalka min stora kropp utan att behöva anstränga mig.

Här håller Jennifer och hennes kusin Theo på att filura ihop något bus i poolen.

Jag höll på att skratta ihjäl mig när jag drog på mig mina bikinitrosor. Inte mycket tyg som syntes, men det var de ända jag hade som gick att knyta i sidorna. Det är mig ni verkligen kan kalla den vita valen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.