En overksam dag

Idag blev en sådan där tvärtom dag. Tanken var att jag skulle plocka och tvätta här hemma men istället gjorde jag ingenting. Tror röran övermannade mig och sög musten ur mig.
Istället har jag fortsatt att pilla i IKEAs köksplanerare och börjar få en relativt bra bild över hur vi vill ha det. Dock önskar jag att jag kunde få det luftigare men känns som att jag får nöja mig med en vägg då man inte kan få allt här i världen.
Har även varit på massage på förmiddagen. Kan ha varit det som fick energin att sina. Bra öm i kroppen men samtidigt skönt avslappnad.
Efter att ha sovit en timme var det dags att plocka hem lillfröken. Jag, energilös, kände mig inte som världens bästa mamma men satt snällt med på tebjudning men fick snart känna mig besegrad och flytta upp i soffan. Jennifer har hållit låda sen vi kom hem också. Det var mamma hit och mamma dit. Tänk att från början vill man bara att de börjar prata och sen önskar man att de är tysta i alla fall 5 minuter någongång ibland.

Nu sover hon gott i sin säng och vi har precis satt oss i soffan och ska börja se ikapp The Big Bang Theory. Köpte hem lite körsbär som får ersätta mitt onyttiga kvällsätande idag. Måste försöka bryta trenden men lär väl bli ett en dagars försök om jag känner mig själv rätt för tillfället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.