Fina dagar med upp- och nedvänt humör

Hej kamrater,

Vilken konstig helg det varit. Vi har haft det toppen med grillning på gården gånger två. I lördags kom min morbror med familj över från nyköping för att fira Jennifer i efterskott. Så mysigt att träffa alla igen och jag tror att det simpla korvgrillningen blev väldigt uppskattad.
Hela vår lilla familj var färdiga när gästerna rest hem. Jag fortsatte att se ett par avsnitt av Game of Thrones, säsong 6, innan jag gav upp och kröp i säng.

Igår fortsatte jag att röja iordning hemma. På tisdag är det dags för visning av vår lägenhet och med barn hemma ser inte styling likadan ut efter en vecka. Strax innan 11 åkte vi iväg till Sickla köpkvarter där jag sett att Big Baby hade läderhandtag till vår vagn till extrapris. Köpte även sparkskydd till bilen. Just handtagen kommer bli en sådan himla stor komfort uppgradering. Me like!
När jag och Jennifer fått vila någon timme klädde vi på oss och gick ut och grillade med våra vänner på gården. Medan vi satt där öppnade sig himmelen och vi flydde in till ett litet krypin alldeles bredvid. Jennifer hade hunnit leka i både vattenpöl och sandlådan så hon var härligt lortig. Lortiga barn är ju lyckliga barn så vi brydde oss inte det minsta. Finns ju tvättmaskin.
Så fort regnet flytt sin kos öppnade himmelen sig igen, men den gång med blå himmel och sol. Därför avslutade vi eftermiddagen med fika ute igen.

Som ni ser så har vi haft det toppen och ändå mår jag inte så bra. Humöret känns inte på topp och jag har rätt ont i kroppen. Har inte heller sovit så bra senaste nätterna och det är svårt att hitta en skön position att vila i. Tror mycket ligger i stress och nervositet över försäljningen och flytten. Känner mig även som en belastning eftersom jag inte kan hjälpa till så mycket jag vill, trots att jag vet att ingen beskyller mig som lat eller liknande. Allt landar ju i hur jag själv mår och vad jag känner. Är ju dock inte kul att känna sig ledsen och nere när man faktiskt har haft fina dagar.
Idag väntar ett MVC-besök och sedan ska vi slutföra iordningställandet av lägenheten. Därefter packar vi ihop familjen och åker ner till mina föräldrars hus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.