Gravid vecka 32

Idag är en sådan dag då jag förvånas över hur långt in i graviditeten vi är. Redan vecka 32! Oftast känns det som en evighet kvar men jag inser att vi har så mycket framför oss nu så tiden lär svepa iväg.

Nu tycker jag dock att det mest börjar bli jobbigt. Jag har börjat lägga på mig vätska i händer och fötter, det är svårt att sova och andas och jag är stor som en boll. Foglossningen fortsätter att besvära men har åtminstone hållit sig till blygdbenet och ljumskarna.
I jämförelse med Jennifer så har jag denna gång ingen halsbränna som besvärar mig och det är väldigt mycket värt. Jag kommer ihåg att jag inte kunde äta något alls och hade ständigt halsbränne-tabletter med mig i min närhet. Väldigt skönt att slippa alla uppstötningar!
Vi var på MVC i måndags och då låg Pyret med huvud nedåt (precis som Jennifer i vecka 31, vilket vi fortfarande var i i måndags). Så kan de ju ligga länge så inget jag funderar på. Mitt blodtryck och socker låg fint men däremot att blodvärdet sjunkit och jag ordination att börja äta järntabletter dagligen. Hoppas att jag kanske hinner känna mig lite, lite piggare.

Vi har fortfarande en del att inhandla innan nedkomst men det löser vi till nästa löning. Man har verkligen inte samma stress med nummer två som ettan. Känns nästan elakt. Spjälsängen står nedpackad efter visningen och allt annat är i källaren. Vi vill inte bygga ihop det försen vi fått flytta ner vilket blir i början av september. Optimiskt jag vet!

Bilden till vänster Jennifer V.30 och höger Pyret V.32

Många som kommer med sitt “Jag tror att det blir” har sagt att jag har en pojkmage eller ser ut som att jag/vi kommer få en pojke. Själv tycker jag att formen är den samma som med Jennifer. Min magkänsla har börjat säga en flicka mer och mer men vi kan inte veta säkert tills dagen D är här. Om ni får tro, vad tro ni att det blir?

2 reaktion på “Gravid vecka 32

    • Vi får snart se! 🙂 Jag har verkligen gått fram och tillbaka men just nu bankar magen lite extra åt flickhållet. Men man vet aldrig försen den lille är här! Den 3 augusti får vi dock se Pyret igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.