Jennifer 2 år – morgonbestyr

Godmorgon fina!
Här är vi som vanligt uppe med tuppen. Vi har hunnit äta frukost och öppna första paketet, det är ju nämligen Jennifers 2 årsdag idag. Snart ska vi sätta fart med alla förberedelser inför kalaset. Trots en otroligt rörig och lite moloken vecka så tror jag att vi har allt under kontroll. Samt vädret verkar hålla vår deal, mulet men uppehåll. Yes!
Tänk vad åren flyger iväg, att det redan gått två år. Nu kan hon sätta ihop 2- och 3-ordsmeningar, hon förstår otroligt mycket och vill så mycket. “Jag kan” är en fras vi ofta får höra. Intresset för pottan och toaletten har vaknat, så snart kanske hon är “rumsren”. Hon klär på och av sig själv (med lite hjälp) och älskar att hjälpa till hemma.
Några av hennes favoritintressen är att läsa böcker, dockor och sång och musik.

Du fantastiska lilla varelse, vad du förgyller vårt liv! Utan dig vore vi inget. Grattis älskade unge på DIN dag idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.