Kontraktsfirande och cykeltjejen

Igår satte vi ytterligare en punkt i vår “att-göra-lista”. Vi fick nämligen vår nuvarande lägenhet såld. Så skönt att även ha det ur världen och nu väntar vi på att homestylarna ska komma och hämta sina saker så att vi lättare ser vad som är vårt. Blir liksom att man får trippa lite på tå så att inget går sönder.
Vi valde att fira med att gå på Grekiska kolgrillen här i Högdalen. Jennifer tyckte det var spännande att gå på riktig restaurang där man blir serverad maten. Vi körde en tre rätters och startade med något så enkelt som vitlöksbröd med tsatsiki. Barnsligt gott och brödet föll även Jennifer i smaken. Därefter tog vi varsin souvlaki tallrik, jag med lax, fläskfilé och ett extra grönsaksspett. Jennifer fick smaka från våra tallrikar det hon var sugen på. Blev “tyvärr” mest pommes som föll damen i smaken.

Så var det efterrättsdags. Jag älskar verkligen glass så mitt val föll på något så simpelt som vaniljglass med chokladsås. Nicke valde någon värsting grej med chokladkaka med chokladfyllning serverad med glass och bär. Han sa att den var så god att han ville gifta sig med den, fast jag kände ändå att mitt val var överlägset bättre. Eftersom det var en stor dag för oss beställde vi även in en kula glass till Jennifer. Normaltvis får hon bara smaka av oss då vi försöker hålla nere på sockret men som sagt firar man så firar man.

Trötta men mätta och nöjda gick vi hem och gick till sängs tidigt.
Redan klockan fem blev jag väckt imorse av en liten flicka som tyckte att vi sovit klart. Jag själv var väl inte strålande glad över det valet men det var bara att bita ihop. Vi startade morgonen som vanligt med frukost och lite soffhäng. Klockan nio tog vi på oss kläder och gick ut på gården så att Jennifer fick cykla av sig lite. Åh, vad stolt hon är över sin alldeles egna cykel! Det var mycket tårar som kom när vi skulle åka iväg och handla och hon var tvungen att ställa in cykeln igen. Inte lätt att vara liten jämnt.
Vid elva kom vi hem igen och jag och Jennifer gick in för att ta vår vanliga dagsvila. Idag var den nog mer välbehövlig än andra. Jisses vad jag är slut. Energin är som bortblåst! Resten av dagen gick i slöhetens tecken, det mest hurtiga jag gjorde var att åka upp till centrum för att hämta dumplings som min übersnälla massör gjort till mig. Imorgon ska jag frossa dumplings hela dagen tror jag! MUMS!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.