Picknick i Hågelbyparken

Vilken superfin dag vi haft!
Vid tio tiden åkte vi iväg till Hågelbyparken för att möta upp familjen Holmström. Så länge jag och Ida försökt styra upp en familjedate och alltid fått ställa in var det verkligen på tiden att det blev av.
Jag och Ida började att gå med våra stora flickor (Ida har en yngre dotter också) för att titta på djuren. Jennifer upplevde samma extas som vanligt när hon såg grisarna. Aldrig varit med om någon som tycker så mycket om grisar, däremot hönorna var läskiga och jag håller helt med. Mamma upp i dagen där.
När vi kom tillbaka till bordet vi lyckats fånga var det männens tur att ta med flickorna. Under tiden tog jag och Ida en kaffe och han sitta och prata om allt och lite till innan de kom tillbaka. Då hade de fått veta att det skulle vara teater klockan 13 som de bestämt att vi skulle på. Jahopp, kul med initiativ från deras sida måste jag säga.
Båda familjerna hade packat med kycklingsallad och det kunde inte passa bättre i det fina väder som vi haft idag. Vi hann precis äta upp och ta en snabb fika innan det var dags att bege sig mot scenen.
Männen fick återigen sitta med tjejerna och jag och Ida vandrade runt med Alina som började bli kinkig på grund av trötthet. Trodde aldrig tjejerna skulle orka sitta still under hela teatern men tji fick jag.
Det var två väldigt nöjda tjejer vi fick med oss till bilarna och jag tror inte det tog längre än 5 minuter innan Jennifers ögon hade stängts när vi rullat iväg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.