Piller och foglossning

Godmorgon!
Här har vi precis avslutat frukosten och jag sitter med en kopp kaffe framför tv:n. Blev väckt halv 6 men lyckades få ligga kvar till kvart över. Den dagliga dosen av vitaminer och andra tabletter är intagna. Åh, vad jag är less på att känna mig som värsta pillertrillaren. Kan de inte uppfinna tabletter som innehåller allt som man behöver? Alltså som är framtagna för just dina behov!

Vi har avnjutit lite två års trots i ett par dagar men sen igår verkar det värsta dragit förbi faktiskt. Har varit riktigt hemska dagar, om man får säga så, så nu är vi glada att ha tillbaka vår tjej igen.
Så vad står på agendan idag?
Vid nio ska jag iväg till sjukgymnasten och prata om min foglossning. Jag hoppas på att jag kan få bättre smärtstillande, annars tror jag inte vi kan göra så mycket mer. Man får fortsätta att försöka träna så gott det går och ta det lugnt.
Sedan blir det en dag på hemmaplan för att ladda inför kalas hos min brorson. Vi har märkt att vi inte kan göra för mycket på dagen om man även ska göra saker på kvällen. Då lovar jag att det bara blir gnäll hos vår lilla vän.
Nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe och mysa med lillfis. Vi hörs lite senare!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.