Mitt liv

Födelsedag och bebismys

Igår var det ingen vanlig dag utan det var Nickes 30 års dag. Jag och Jennifer gick upp strax innan sex och smög fram presenten vi köpt dagen innan i Farsta. Sedan gick vi ut och väckte pappa med lite sång och Jennifer fick stolt räcka fram presenten.

Efter att jag lämnat Jennifer på dagis gick jag upp till centrum för att möta Madde och hennes lilla son. Jag visste att det skulle dröja en stund innan hon kom men jag tycker att det är skönt att få sitta på ett café själv och bara lyssna på ljudbok. Det är en stund att varva ner på!
Jag hade hunnit bli superhungrig så beställde en stor baguette med ost och skinka. Sorgligt nog hade jag lätt kunnat äta en till! Tror min kropp börjat bunkra inför förlossningen för jag är nästan konstant hungrig.

En timme senare mötte jag upp Madde och vi gick till vårt andra café i Högdalen. Det var längesen vi fick chansen att ses och bara prata så två timmar senare bröt vi upp. Då var jag helt slut. Hur man nu kan bli så färdig av att bara sitta!?

Väl hemma gick luften ur mig och jag fick inte mycket mer gjort. Nicke kom hem sent så det blev inte heller så mycket firande. Tycker helt ärligt synd om honom! Blev inte mycket till uppvaktning alls på den stora dagen, men vi fick en mysig kväll innan det var dags för oss att krypa i säng.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.