Innan regnet kom

Igår skyndade vi oss ut för att hinna njuta lite av uppehållet innan regnet skulle komma igen (enligt smhi:s prognos). Jennifer själv valde att rocka dubbla tofsar (hon som vägrat att ha ens en enda). Det åktes kana, gungades och jag fick vagga runt gården med en “cyklande” Jennifer. Tre varv senare var mina fötter trasiga och jag fick avlösning av Nicke som kom ut.
Vi råkade några grannar och satt och pratade en stund tills regnet fick oss att störta hem igen. Jennifer visade på ett riktigt gnällhumör som oftast bara betyder sovdags så vi gick och la oss. Jag var ju ändå rätt trött själv så mig gjorde det verkligen ingenting.

Knäppte av lite bilder på min fina tjej och det som kommer över mig är hur stor hon ser ut! Redan två år och snart storasyster. Iiihhh, undrar hur det ska gå! Jag gissar dock på att vi kommer ha ett par tuffa första månader tills vi alla har fallit in i vårt “nya” liv. Väldigt omvälvande för Jennifer dock med ny familjemedlem, ny lägenhet och en del nya barn på dagis, men det kommer gå det med. Vi finns ju där och stöttar, nu och föralltid!

 

En reaktion på “Innan regnet kom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.