Kalashelg och överraskningar

Vilken helg av överraskningar det varit. Det hela började i fredags då jag lyckats fixa ihop familj och vänner för en överraskningsmiddag för Nicke. Jag hade valt en av restauranger i Högdalen för att verkligen kunna lura honom. Han hade aldrig gått på det om jag föreslagit något ställe inne i stan med tanke på att jag har svårt att bara ta mig till centrum.

När vi anlände till restaurangen strömmade folket ut från sitt gömställe och började sjunga. Var så kul att se Nicke bli så förvånad, då vet man att man lyckats.

Efter maten var det dags för presentöppning. Även här blev Niklas riktigt mållös! Jag hade frågat runt bland familj och vänner om de ville bidra till ett presentkort på en tatuering och det var riktigt många som ställde upp. Blev en bra summa så nu ska han bara boka tid och invänta Pyrets ankomst.

Lördagen började som vilken morgon som helst men planerna talade om annat, vi skulle åka ner till Nyköping och fira min kusin Johan. Eftersom Johan jobbade så var det bestämt att vi skulle bege oss efter att jag och Jennifer vilat.

Vi började med en fika hemma hos Johan och Isabell. Mormor och Jennifer körde en förfika medan kaffet rann till.

Isabell hade kört på stort och köpt hem två stycken tårtor. Det var en blå marsipantårta med blåbärsgrädde och en vaniljtårta med fruktgarnering.

Därefter var det dags för paketöppning och Jennifer ville självklart hjälpa till.

Det var en alldeles särskild present Johan fick av oss, en t-shirt med frågan om han ville bli gudfader till Pyret. Självklart sa han ja!

Dagen i Nyköping avslutades sedan hemma hos min morbror och fru där vi åt middag och gungade hammock. Nicke fick återigen en överraskningspresent. Den innehöll lite blandade ölsorter och ölkorv, en fantastisk trevlig present!

En härlig och fin helg har det varit och idag tackar jag att det är söndag för nu tackar min kropp för sig. Idag blir det mest vila och ta hand om hemmet så mycket som vi orkar samt att svärmor med familj kommer över på en lättare fika.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.