Kvällen som räddade dagen

Gårdagen kunde inte börjat mycket sämre än den gjorde. Efter allt strul med myndigheter, mäklare och semestrar i och med köpet av vår nya lägenhet trodde vi att allt äntligen var i mål men så var det inte. Banken väntade tydligen fortfarande på en bekräftelse och därför blev vårt planerade tillträde förflyttat från måndag till onsdag. Jag fick dessutom sitta och jaga mäklare och andra personer för att rodda om vår planerade renovering. I det här laget var jag i upplösningstillstånd och hade redan sett kvällen avslutas i tårar.

Vid 16 parkerade vi bilen och jag försökte lägga det jobbiga bakom mig. Vi skulle på middag hos Tessie och hennes fina lilla familj. Kändes så lyxigt att kliva ut på deras lummiga lilla altan och få njuta av uppfriskande välkomstdrinkar. Till och med Jennifer fick en söt liten drink.

Den fina värdfamiljen, dock med en JP som var fullt upptagen med middagen.

Middagen blev hamburgare serverade i Brioche- och frisco bröd. Tillbehören var läckra! Först basgrejer som gurka, tomat, lök och sallad men det fanns även guacamole och nachochips om man ville göra en lite mer mexico-inspirerad burgare.

När maten var bort dukad kom fruktfatet ut och vi trodde att det var nu blir det bara lite plock och mys. Mys fortsatte MEN det var supertjusig efterrätt också med de godaste hallonen jag någonsin ätit.

Återigen hade Tessie tänkt på Jennifer och gjort en supersöt lite efterrätt till henne med. “Ply” blev hiten! Paraplyet alltså.

Vi avslutade kvällen med fortsatt prat. Det var längesen vi sågs så hade en hel del att catcha up. Jennifer underhöll deras Kelly med lite tutande och tittut-lek.


Kvällen blev helt fantastisk och lyfte verkligen taket av dagens alla nederlag. Vid 20-tiden tackade vi för oss och begav oss hemåt. Trodde aldrig Jennifer skulle hålla sig vaken hela vägen men det gick och hon somnade snabbt i sin egen säng när vi kom hem.
Ser framemot att ses med mycket kortare mellanrum framöver men nu börjar vi med att leva på den här kvällen en liten extra stund!

2 reaktion på “Kvällen som räddade dagen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.