Liten hjälpreda

Vad det händer saker! Nya lägenheten börjar ta form och jag kan verkligen se hur fin den kommer bli.
Igår anlände vårt nya kök. De skulle komma med leveransen mellan 7-11, så vi alla trodde att de skulle komma närmare 11 än 7. Tji fick vi! Klockan 7 ringde de och sa att de var en kvart ifrån oss. Jag fick snabbt svida om och springa ner och öppna åt dem, sedan snabbt upp och hämta Jennifer. Iklädd pyjamas och sandaler tog hon tag i golvet och sopade.

Blev meddelade att de enbart levererat 6 av 7 kollin. Jag förstod just då inte riktigt vad det innebar utan tänkte dumt att de kanske lyckats lasta om kollin:a.

Jaja, bråttom som jag hade iväg till barnläkaren med Jennifer hann jag helt enkelt inte ägna så många fler tankar åt det just då. Vi skulle kolla upp hennes egna fot som hon gärna snubblar lite extra på. Normaltvis brukar de inte kolla sådant innan barnet fyllt tre men Jennifer fick en remiss till en ortoped. Mycket eftersom både jag och Nicke är rejält plattfotade och jag dessutom haft en hel del bekymmer med vristerna och fötterna.

Direkt efteråt lämnade jag på dagis och tog sedan tag i att börja bocka av köket. Redan efter hälften insåg att jag massor av saker saknades. Fick ringa IKEA och fråga vad vi skulle göra. De meddelade att pallen/kolli:t var borta och de hade 48 timmar på sig att hitta den. Jag fick inte veta vad som händer om de inte hittar den men det kommer jag få göra imorgonbitti. Leveransen har strulat mycket så jag hoppas på en viss form av kompensation iaf.

Helt slut slängde jag mig i soffan och käkade lite lunch innan jag slocknade på en liten lur på sisådär två timmar. Snacka om att vara en boll på jäsning nu!
Vettetusan vad som hänt med min mobilkamera heller. Bilderna blir rätt suddiga men kände att det var bättre än inga bilder alls.

2 reaktion på “Liten hjälpreda

  1. Oj, vad du är grym som kämpar på med flytt och allt nu när det inte är långt kvar innan bebisen kommer. Men det är klart att det blir en sporre till att hinna bli klara i tid också. Hejjar på dig!

    • Tack vännen! Är ju tyvärr det enda man kan göra. Finns ju vissa måsten man bara måste göra. Men nu är det verkligen any day! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.