Mitt liv

Smärta, fika och mys

Efter att jag lämnat Jennifer på dagis fortsatte jag upp till centrum för lite egentid. Hade en massagetid klockan 10 så hade inte mycket mer än hunnit gå hem och fått vända. Min mamma var snäll och bjöd mig på en fika då jag är helt pank för tillfället. Hon tyckte inte att jag skulle behöva gå upp för våra helvetestrappor mer än nödvändigt. Jag tog en ost och skinkmacka på grovt bröd och en kopp kaffe till det. Så gott!
Verkligen älskar att få den där stunden för mig själv. Lyssna på ljudbok och bara ta det lugnt. Nämnt det förr och det tåls att nämnas igen.

Hemma fortsatte allt i stilla mak. Jag har fruktansvärt ont i högra höften så rör mig så lite det bara går. Var dock nere en sväng och fotade hur det går med lägenheten. Den börjar komma till klarhet nu och det känns verkligen så spännande med allt det nya. Ja, även om det självklart tar på krafterna med med tanke på vår situation.

När jag hämtat Jennifer på dagis igen gick vi hem och bytte från sittdel till liggdelen på vagnen. Blivande storasyster var ju självklart tvungen att provligga och den fick godkänt.
Medan jag fick ett samtal från IKEA slet hon sedan av sig kläderna och bad om att få bada. Idag övades det på att “simma”. Hon är rätt reserverad i vatten så det gladde mig att hon vågade lägga sig ner. Vi har en kamp varje gång vi ska tvätta håret och jag känner mig som världens sämsta mamma varenda gång. Själva schamponeringen går bra men sen när det ska tvättas ur gallskriker hon. Lilla Fian! Men idag slapp hon hårtvätten eftersom vi gjorde den delen igår.

Resten av kvällen låg vi tillsammans på soffan och tittade på film och ipad. Inte den bästa stimuleringen kanske men med en höggravid mamma som mådde dåligt fick det bli så. Vi tar igen massa lek när Pyret kommit till världen! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.