LittleStarJenny

Tens och måndagsmys

Hejsan hoppsan,
Idag startade dagen tidigt. Redan kvart över fem slog lilla fröken upp ögonen och tyckte att det var dags att kliva upp. Som tur var tog jag tag min “mamma-får-snooza-en-stund-till” till hjälp, ipaden. Hon tycker att det är så mysigt att kika på färger och musik och så säger hon till när hon behöver hjälp, samtidigt får jag själv ladda batterierna lite mer.
Sedan gick vi upp och åt frukost och tog ett gemensamt bad innan vi väckte pappa.

Vi passade på att åka iväg tidigt till ICA maxi i haninge och storhandla inför veckan. Så skönt att komma iväg innan alla människor hunnit vakna, en klar fördel som småbarnsförälder. Jag avskyr att trängas bland folk och är man ändå vaken kan man lika gärna åka iväg. Förutom mat passade vi på att hämta ut Liberos babybox. Har inte hunnit kika så mycket på innehållet men gissar på att den är rätt lik den vi fick när vi väntade Jennifer och den gillade jag massor.

Väl hemma åt Jennifer lite lunch innan vi gick och vilade. Själv var jag fortfarande proppmätt efter en brunchfika på starbucks. Jag satte klockan på 13 eftersom jag skulle till sjukgymnasten 13.30. Var helt slut så tog inte många minuter innan vi båda sov.

Hos sjukgymnasten fick jag testa på tens igen. För er som inte vet vad tens är så är det en maskin som skickar ut elektriska pulser i “plattor” som fästs på kroppen. I mitt fall ska det lindra foglossningen. Idag var det riktigt avkopplande och allt jag ville var att krypa upp i en säng eller soffa och bara njuta av en bok medan pulserna spreds i ländryggen.
Förutom tensen så köpte jag ett stödbälte (något jag borde köpt för längesen). Nu är det slut på att se “fin” ut och låta valkarna svämma över. ALLT för att fungera så bra som möjligt den sista tiden.
På onsdag ringer sjukgymnasten igen och vi ska utvärdera tensen. Jag vet redan nu att jag kommer vilja hyra en. Det kostar bara en hundring men har hittills gjort positiv verkan.

När jag kom hem gick vi ut på gården så att Jennifer fick leka av sig och vi övriga två åtminstone få lite frisk luft. När Jennifer var lagd dukade jag och Nicke upp lite måndagsmys och bänkade oss framför det senaste avsnittet av Game of thrones. Jisses vad den serien är bra! Tittar du?

Tens och måndagsmys

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gå till toppen