V.35 – Bångstyrig bebis?!

Jag skulle ju skriva mer i förrgår men nervositeten tog helt över för det stundande ultraljudet. Gick och la mig runt 21.30 men somnade inte ordentligt för sen 01.30. Var så mycket tankar som snurrade, enkla tankar som att jag inte förberett Pyrets kläder eller en väska med kläder till Jennifer och snudd på patetiska att läkaren skulle göra bort sig och tala om könet.
Fick ju lite sömn iallafall och strax efter nio kom min pappa för att sitta med Jennifer medan vi var iväg.

Väl på Huddinge Sjukhus fick vi vänta en halvtimme innan vi fick träffa läkaren. Jag var snabb att tala om att vi inte visste vad det var för kön och ville hålla det så. Då talade han om att det dessutom är väldigt svårt att se könet i så sent skede. Skönt, tänkte jag.
Pyret låg med huvudet ned men inte helt fixerad och allt annat såg fint ut. Myomet sitter nu långt upp i magen så den kommer inte påverka förlossningen alls.
Nöjda med det beskedet åkte vi hem och åt lunch med Jennifer och sedan var det dags för vår vila. Nu sover jag tyvärr ruskigt dåligt även på dagtid. Det är ju så varmt! Men en timmes sömn fick jag till åtminstone.
Klockan 15 hade vi inbokat MVC-besök och på detta fick även lillfisen följa med på. Vi började med vanliga pratet, hur jag mår etc. Fick en läkartid för att bli sjukskriven sista tiden och sedan tog vi blodtryck och blodprov. Järnet hade ökat lite sedan sist, från 101 till 104, tackar den extra B12 tabletten för det.
Sedan var det dags att kolla symfus-måttet och hur bebisen låg. Magen hade växt betydligt mycket mer sedan sist så hon var tveksam om den verkligen var rätt mätt sist. Hur låg bebisen då? Jo, nu tyckte hon att den låg i säte igen! Alltså med rumpan nedåt. Vilken snurrande liten krabat. Ska dit igen om två veckor och då får vi se om Pyret snurrat till sig igen, annars lär det sluta med vändningsförsök, men det får tiden ta sig an.

Igår var det dessutom exakt 6 veckor kvar till beräknat datum. NU tackar jag för den här graviditeten och hoppas att de sista veckorna går fort, fort, fort!!!

Försöka kvällsäta lite nyttigare nu än glass i stora lass. Tur att melon är så billigt nu och så gott! Win!

En reaktion på “V.35 – Bångstyrig bebis?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.