Vecka 38 – Oro och ångest

Halvvägs in i vecka 38 idag (37+3) och det är exakt 17 dagar kvar till BF. Varje dag känns som en milstolpe för nu är det tungt. Jag har fått mer vätska i benen, fötterna och händerna och foglossningen är ett rent helvete. Idag tog det mig en timme för att gå till centrum, hämta Jennifer och sedan ta oss hem. Normala fall tar den promenaden max 20 min.

Jag har även haft huvudvärk de senaste dagarna och inget verkar bita på den. Kroppen har gått in i bunkra-mood, allt jag vill göra är att sova och äta.
Hade helt och hållet glömt hur tungt slutet är och denna gång tar verkligen priset. Förlåt för mitt klagande, jag vet ju att det fina som kommer sen är värt det även om det inte känns så just nu.

Magen har växt betydligt de senaste veckorna. Bilden till vänster är från vecka 35 och den till höger från idag. Pyret rör sig väldigt aktivt varje dag. Igår undrade jag om bebisen ville försöka gräva sig ut genom sidan på magen och hänvisade snällt till det mindre hålet.

Har så mycket ångest och oro också. Det gör det extra svårt att somna på kvällarna och det påverkar ju självklart humöret i den nedre riktningen. Tror att det är en ganska normal känsla men det gör den inte lättare för det. Är så rädd att inte räcka till för Jennifer, det känns som att jag sviker henne när vi ska åka in på förlossningen och BB. Samt att inget är förberett hemma för Pyrets ankomst sätter också lite ångest. Idag har jag och Jennifer fixat vagnen iallafall och BB-väskan är så gott som packad. Jag ska försöka packa Jennifers väska också så att den är förberedd.

Förstår att allt kommer lösas sig men nu får gärna dagarna skynda på att så att vi når mållinjen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.