Vi har FLYTTAT

Hej vänner,

Det blev lite tyst här igen men det har varit riktigt hektiskt i och med flytten, men nu är vi äntligen på plats. Sakta men säkert kommer allt i ordning men det känns faktiskt riktigt riktigt bra.

Jennifer har varit så duktig och sovit i eget rum i två nätter. Har inte varit några problem alls utan hon är mest glad och stolt över sitt fina rum. Kommer fota runt ordentligt när vi kommit i ordning helt och hållet.

Idag ska vi försöka ta oss iväg till IKEA och lämna tillbaka lite varor som blev dubbelt av till köket och köpa en ny hatthylla och skohylla. Dessutom kommer pappa och kopplar in vår nya tvättmaskin med torktumlare. Vårt tvättskåp väller över så det behövs verkligen. Sedan får jag se hur mycket mer jag orkar. Höggravid med typ ischias gör att livet som upplockare inte är riktigt så enkelt som jag önska.

Första kvällen i lägenheten. Jag, magen och Styx mös ner oss för att välkomna en ny dag!

2 reaktion på “Vi har FLYTTAT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.