Lunchdejt med bebisgos

I onsdags hade jag lunchdejt hemma tillsammans med Tessie och hennes söta dotter Kelly. Vi möttes i centrum för att köpa hem något att äta. Jag valde en räksallad och Tessie köpte även en varsin Toscabulle till efterrätt. Är garanterat en storfavorit hos mig!
På vägen hem tog vi bakvägen som fortfarande är fantastiskt grön, även om den nu även börjar få höstliga färger i orange och rött. Jag välkomnar hösten med allt vad den innebär även om det innebär lager på lager i klädväg. (Det är väl det enda jag inte ser framemot)

Vi dukade upp lunchen vid matbordet och medan jag pysslade med annat smög Tessie upp en presentpåse på bordet. Vad det var i den visar jag i ett gåvo-inlägg då vi fått mer saker under helgens besök.

Efter maten gick Kelly, Tessies sötnos till dotter, på upptäcksfärd och hittade Jennifers rum. Hon hittade så mycket roligt men xylofonen blev snabbt en stor favorit.

Och ingen kommer undan det obligatoriska bebishållandet. Kelly tyckte att Nicole var jättespännande och blev inte det minsta avundsjuk att hennes mamma höll i någon annan. Vilken stor liten tjej!
När det var dags för mig att hämta hem Jennifer sa vi hejdå och på återseende snart igen! Om inte annat ses vi på underbara barn-mässan nu i oktober. Tessie och hennes sambo ska vara där med sitt nya företag Mybabybump3d, en tjänst som erbjuder gravida att få sin gravidmage förevigad som en jättefin skulptur. Jag har själv en och jag älskar den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.